Nézd meg ezt is!

Ügynökségünk várja modellek jelentkezését.

Friss topikok

Balaton Fővárosa Szépe Szépségverseny

2007.10.01. 11:12 | Lisa Models | 5 komment

A Balaton Fővárosa Szépe Szépségverseny első alkalommal kerül megrendezésre. Ha csinosnak tartanak, vagy annak tartod magad, szeretnéd megmérettetni magad és nem utolsó sorban érdekel a modell szakma, akkor jelentkezz és töltsd ki a nevezési űrlapot.


A Szépségverseny három fordulós. Első körben a versenyzőkre az interneten keresztül lehet szavazni. Minden héten vasárnap egy versenyző bekerül az elődöntőbe az adott héten szerzett pontjai alapján úgy, hogy az kerül be, aki a hét bármelyik napján a legtöbb pontot szerezte.

Az elődöntőbe került versenyzők közül kerülnek ki a döntősök. Az elődöntőből egy valakit a közönség választ, a többieket egy szakmai előzsűri.

A döntő színpadi gálaműsorból áll és meghívott zsűri választja ki a Balaton Fővárosa Szépét és udvarhölgyeit. A gálaműsoron háromféle öltözetben kell fellépni: saját, mindennapos viseletben, fürdőruhában és estélyi ruhában. A fürdőruhát és az estélyi ruhát a szervezők biztosítják. A gálaesten a zsűrin kívül a szépségiparban és a médiában tevékenykedő díszvendégeket hívunk meg. Aki a döntőbe bekerül, díjazásban részesül és a nyertesek jelentős ajándékokat vehetnek át.

A Balaton Fővárosa Szépe Szépségverseny egy kiemelt, országosan is elismert szépségverseny kíván lenni. Ezen cél érdekében a Szervezők a támogatókkal együtt mindent megtesznek.

Címkék: szépségverseny balaton fövárosa szépe szépségverseny miss balaton fővárosa

A bejegyzés trackback címe:

https://lisamodels.blog.hu/api/trackback/id/tr42182209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viki Keszthely 2008.02.09. 10:44:29

Nem tünt fel senkinek, hogy szinte azonos a versenykiírás a Fonyód szépével?

Ki majmolt kit?

Kitty 2008.06.05. 09:09:05

Számomra elég furcsa,hogy a Miss Balaton Fővárosa döntőjébe azok a lányok kerültek be,akik amúgy is modellek a Lisa Modelsnél ! Ez egy kicsit "bunda gyanus"!!! Minek kell versenyt hirdetni,ha már előre megvannak a döntősők sőt szerintem már az első 3 hely is. Egy szépségverseny lényege az lenne ,hogy tehetségeket felfedezni elindítani őket stb. nem már meglévő modellekből válogatni! Főleg úgy,hogy mind az adott versenyt hirdető ügynökségnél modell!
Szeretnék választ kapni a verseny miértjére,hogy tulajdonképpen mi értelme is van? Miért nem hírdettek,háziversenyt? Mert senki másnak úgysem lett volna esélye! amint a mellékelt ábra mutatja...
Beszedik a jó kis lóvét az smsezőktől,közben meg értelme nincs az egész versenynek. elindítanak pár csajt és láss csodát ,egész véletlenül pont ők lesznek a döntősök. Micsoda véletlen! :D Gusztustalan az egész!

Lisa Models · http://www.missbalatonfovarosa.hu 2008.06.12. 23:37:51

Kedves Kitty!

Nem tudjuk hol látsz csodát!?

Senkinek sincs tiltva, hogy jelentkezzen az ügynökségnél. A 15 döntős versenyzőből csak 1 azaz egy hölgy volt az ügynökségnél munka miatt! Természetesen volt olyan versenyző akivel dolgoztunk is együtt, de Őket nem szavazták be.

Különben meg senki nem kényszeritett arra, hogy SMS-t küldj. Nálunk ingyen is lehetett szavazni!

A Te számodról meg egy SMS sem érkezett, sőt még nem is neveztél, vagy álnéven írsz....

Nem érdemes megkérdőjelezned a verseny tisztaságát! Nagyon odafigyelünk.

Szervezők

Viki Keszthely 2008.06.29. 05:56:26

Kíváncsi voltam a versenyre és elmentem megnézni. Összességében nekem tetszett. Benne volt az első versenyekre jellemző gondok, ami gondolom az idegeskedésből adódik. Nagyobb lehetett volna az érdeklődés, mert szerintem a műsor igen is jó volt. Keszthelyi vagyok és hát a keszthelyiek ilyenek :(

A szervezők jó mezőnyt hoztak össze,
az énekes csúcs volt,
akár a konferanszé is lehetett volna királynő,
a hastánc is változatos volt habár nekem ez nem jön be,
a fiuk igazi meglepetés volt és nagyon tetszett.

Aztán, hogy hurrogjak is:
mind minden más ilyen rendezvény itt is akadozva, csúszva indult,
sok volt a szünet,
sokszor szervezési problémákat láttam,
a koronázást elbakizták, különdíj meg a második, harmadik...

(kicsit korán keltem, hogy én írjak elsőre)

Viki Keszthely 2008.06.29. 06:00:38

Ja a ruhák!
Az estélyik és a fűrdőruhák is tetszettek, de igazán az estélyik.
süti beállítások módosítása